Posibilitate retur in aplicatia Retail cu inchidere bon cu factura storno si dispozitie de plata Noutăţi
         Am adaugat in aplicatia NexusRetail (v.16.46.), mod functionare vanzari „Supermarket”, in pagina Optiuni/Setari generale, setarea „Document retur” :
  • Bon fiscal (valoare setata implicit);
  • Factura + Dispozitie de plata.

n14050-Retur_cu_factura_si_dispozitie_plata_02
In cazul in care optiunea este setata pe „Factura si dispozitie de plata”, atunci documentul operat nu poate contine decat produse de retur. Astfel, la apasarea butonului „Total”, soldul va fi validat si inchis printr-o factura de client si o dispozitie de plata.

n14050-Retur_cu_factura_si_dispozitie_plata_03

In plus, in cheia de cautare a unui bon de retur, s-a introdus ca ultim parametru numarul dispozitivului fiscal (in cazul in care nu este completat se ia in considerar numarul de dispozit curent). Exemplu de sir de cautare: 08.11.2016.2366.65.5 (data,Z,nr bon,nr. dispozitiv)
n14050-Retur_cu_factura_si_dispozitie_plata_04
Initial cautarea bonului se va realiza la punctul de lucru la care este conectata statia, iar in cazul in care acesta nu este regasit la magazinul local, atunci se va interoga serverul central.
n14050-Retur_cu_factura_si_dispozitie_plata_05
Valoarea implicita a optiunii mai sus mentionate este „Bon fiscal”, aplicatia functionand ca si pana in prezent cu aceasta setare.

n14050-Retur_cu_factura_si_dispozitie_plata_06

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>